De Elf Van Hoogte Tachtig

Denk je eens in dat jij in een groot huis woont. In een eigentijdse lichte stadsvilla op een topplek in Arnhem-Noord. Midden in het groen met een prachtig uitzicht. En vlak bij de stad.

Dat huis bestaat. Het ligt aan de voet van Arnhems hoogste stadspark Hoogte 80. Volgens velen de mooiste plek van Arnhem.  

11 stadsvilla’s, 3 typen, 1 variant

Waar wil jij wonen? Aan de linker of rechterkant of liever in het midden? Of je nu kiest voor type Links, Rechts of Midden, jouw stadsvilla heeft drie volwaardige verdiepingen met veel ruimte om zelf in te delen.

Hou je van iets bijzonders, kies dan voor type Midden-Vide. Deze variant heeft een mooie vide tussen de woonkamer en de verdieping erboven. Hiermee wordt er veel ruimtelijkheid gecreëerd in jouw huis. Zo’n vide maakt je huis net even anders dan andere.  

De Elf van Hoogte Tachtig worden gebouwd naar de modernste eisen. Op een ruim perceel met de mogelijkheid van twee parkeerplaatsen: één op eigen grond en één op gemeenschappelijk terrein. Zo hoeft niemand straks zijn auto te verzetten.

Je woont al in een stadsvilla vanaf € 480.000,- v.o.n.