Droom. Leef. Geniet

Vanuit jouw droomhuis fiets jij straks zó naar de stad, of naar een van de stadsparken bij jou in de buurt. Shop je liever in modekwartier Klarendal? De hipste wijk van Arnhem ligt om de hoek. Hier vind je trendy boetieks, mooie design spullen en fijne eettentjes. Voor de dagelijkse boodschappen kun je in de buurt terecht of op de gezellige zaterdagmarkt op de Geitenkamp. De kinderen naar school of de opvang brengen doe je ook op de fiets, want ook dat is allemaal dichtbij.

Puur natuur in je achtertuin

De elf stadsvilla’s van Hoogte Tachtig komen op het terrein van het voormalige schoolgebouw aan de Dominee Bechtlaan in de wijk Monnikenhuizen. Een fijne groene woonwijk in Arnhem-Noord met hoogteverschillen en mooie uitzichten over al het moois van Arnhem. Met de stadsparken Klarenbeek, Angerenstein en Sportpark Valkenhuizen bij wijze van spreken in je achtertuin. Een paar kilometer verderop wandel, fiets of sport je in de natuur van Schaarsbergen of Nationaal Park Veluwezoom.

Uit en weer thuis

Wil je met de bus naar de stad? Lijn 7 naar het centrum en het centraal station stopt op de hoek. Of ga je met de auto de stad uit? Binnen 5 min zit je op de A12 (Utrecht - Oberhausen) of de A50 (Zwolle- Eindhoven). Zo ben je altijd snel uit en weer thuis.